Ikisinkku on urbanisoitunut maaseudun tyttö, joka kuvitteli että muutto kaupunkiin toisi mukanaan kaikkea upeaa. Elämä parani, kun palvelut siirtyivät lähemmäs, mutta samalla parani myös ruokahalu ja painokäyrä koki hypyn uusiin sfääreihin. Kirottu julkinen liikenne sai hyötyliikunnan näyttämään rasitteelta, joten kenkien pohjat eivät ole päässeet pahasti kulumaan. Kuvitelma siitä, että uusi paikkakunta parantaisi myös maahan murjotun itsetunnon, on särkynyt jo aikaa sitten. Yhä ahdistaa ja epäilyttää ihan kaikki.

Ikisinkku on kuitenkin tehnyt vuonna 2009 ryhtiliikkeen ja pudottanut elopainostaan 15% sekä tuunannut jumpan avulla kroppaansa kiinteämpään kuosiin. Vielä on matkaa normaalipainoisten kanssasisarten lukemiin, mutta alku on hyvä.

Ikisinkku ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta ihastuu silti helposti ensivilkaisulla. Sosiaaliset taidot ovat jäniksen luokkaa eli aina kun on vaikeaa, ei muuta kuin pää pensaaseen ja odotetaan että saalistaja on nauranut itsensä kipeäksi tuota näkyä tuijotellessaan. Ei huomaa, jos joku yrittää hänet iskeä, mutta elättelee harhaisia toiveita siitä, että omat ihastuksen kohteet joskus huomaisivat hänet

 

Koetapa näistä sitten rakentaa toimiva elämä..